SommerfestiHvaler 2019

Snart er sommeren her! Velkommen til flotte artister - OG DERE!!!!


SommerfestiHvaler 2019 - Vi presenterer stolt:

5.juli: Hellbillies - Førkonsert med Tora med band, på Plenen kl.19.30 til 23

Pris pr billett er kr.500,- pluss gebyr kr.30,- på Ticketmaster. Vipplasser fås kjøp direkte fra oss her på Gjestgiveriet - må forhåndsbestilles! Vipplass koster kr.1.600,- for aperitiff med snacks, 3 retter, billett og kaffe og plass inne hele kvelden med fri ut- og inngang på vipområdet. Overnatting tilbys til de som kjøper Vipplass. DETTE BESTILLES PÅ: post@hvalergjestgiveri.no Dørene åpner kl.18 - grillmat og drikke på uteområdet, organisert parkering, ikke bobiler dessverre, Underholdningsteltet fylles med god musikk av DJ VERA før og etter konserten.

 

6.juli: Dobbeltkonsert; Staysman og Lazz - Bjørn Rosenstrøm, på Plenen kl.19.30 til 23

Vi åpner dørene klokken 18, og 19.30 går Bjørn Rosenstrøm på scenen, klokken 21.30 går Staysman og Lazz på med full fres! Kun billett får dere kjøpt på Ticketmaster til kr.380,- pluss avg. 

Det er mulig å kjøper grillmat og drikke på uteområdet, eget Underholdningstelt med mat og drikke, behøver ikke å forhåndsreserveres plass til. Det er organisert parkering, ikke tillatt med bobil. Offentlig transport gjennom Nettbuss, overnatting: Hotel Quality i Fredrikstad.

BILLETTER FÅS KJØPT HOS TICKETMASTER, i døren så langt det rekker

 

Ticketmaster.no

10.juli: Jo Nesbø og Lars Jones i Underholdningsteltet - kl.20.30

Det blir fint å få disse dødskule gutta tilbake i Teltet! Konsertpakke med mat og billett får dere gjennom oss, man spiser 3 retter før konserten, og får reserverte seter med i billetten når man bestiller denne pakken, ellers er det unummererte plasser. Kr.1.150,- pr Konsertpakke. Kun billett får dere kjøpt på Ticketmaster.no og disse koster kr.420,- +avg. Bestilling av Konsertpakke: post@hvalergjestgiveri.no HUSK:Ledige rom på Skjærgårdshotellet!

 

 

11.juli: Magnus Grønneberg i Underholdningsteltet - kl.21

Åjadda, han kommer tilbake! Skal vi dømme etter interessen på facebook så kommer Teltet igjen til å bule denne kvelden! Konsertpakke med 3 retter og billett med reservert plass koster kr.1.150,- og bestilles hos oss på post@hvalergjestgiveri.no, kun billett koster kr.380,- +avg, og bestilles hos Ticketmaster.no HUSK:Ledige rom på Skjærgårdshotellet!

 

13.-14.juli: BARNEHELG med EGAL TEATER og Prøysens Sirkus Mikkelikski i Teltet! Kl.17 begge dager. Plene er åpen for lek fra klokken 15.

Det blir festforestilling for små og store barn når Sirkus Mikkelikski byr opp til underholdning! Vi får alle de folkekjære personlighetene til Prøysen på besøk: Bolla Pinnsvin, Helene Harefrøken, Mikkel Rev, Nøtteliten og mange fler, og ikke minst får vi treffe de to sjarlatanene Ruski og Snuski som kidnapper og gjør gale ting, men som selv får seg en lærepenge! Her er det selve arvesølvet fra Prøysens sangbok som tas frem og alle vil kjenne igjen sangene fra egen barndom, og en ny generasjon barn får være med i denne eventyrverden hvor dyrene er som mennesker med personlighet og følelser. En viktig og lærerik forestilling for store og små! Billetter fås kjøpt på Ticketmaster!

Salg av is, brus, godteri og pølser fra Teltkiosken fra klokken 15 og under hele forestillingen.

 Ticketmaster.no

20.juli: Veronica Maggio - med førkonsert Admiral P på Plenen - Kl.19.30 til 23

Dørene åpner kl.18, først entrer Admiral P scenen kl.19.30, og denne hitmaskinen av en jente med fullt band er klar til å skape skikkelig het sommerstemning med sine flotte EDM-låter fra kl.21! Vi er svært glade for å få disse to publikumsfavorittene på scenen her ute på Hvaler, det blir utrolig kult!! Kun billetter fås kjøpt på ticketmaster.no kr.555,- +avg. Vipplasser får dere bestilt via oss, disse koster kr.1.500,- for billett, 3 retter, kaffe og plass inne med mulighet til å gå inn og ut av vipområdet som dere ønsker. Overnatting mulig til de som benytter seg av viptilbudet. VIPPLASS MÅ FORHÅNDSBESTILLES PÅ: post@hvalergjestgiveri.no Grillmat og drikke fås kjøpt på uteområdet. Organisert parkering, offentlig transport med Nettbuss.no.

I Underholdningsteltet spiller vår egen DJ Verta kul musikk før og etter konserten!

BILLETTER FÅS KJØPT PÅ TICKETMASTER.NO

 

24.juli: Jan Eggum og Halvdan Sivertsen - "Vi to er ikke Romeo og Julius" i Underholdningsteltet kl.21     

Åååååå det blir fint og morsomt å få disse artige karene tilbake! Og så sammen a gett! De trives i hverandres selskap, og kommer hit for å spille sin kritikerroste forestilling, som høster høylytt latter rundt om i hele Norge!! Konsertpakke med 3 retter, billett og reservert plass i Underholdningsteltet kr.1.150,- på forhåndsbestilling og bestilles direkte hos oss. Kun billett kan også kjøpes på Ticketmaster kr.450,-+avg ,det er ikke reserverte plasser på disse billettene. Vi har ledig rom på Skjærgårdshotellet!

 

26.juli: Latinofest i Underholdningsteltet!!!  Klokken 19.00

Det Blir skikkelig het og superkul musikk med 10-mannsorkesteret Son Candela, dansere og DJ Vera i Underholdningsteltet; sydlandske rytmer, sydlandsk mat, sydlansk drikke OG sydlansk stemning!!! Ta kontakt for mer info og påmelding: Telefon:69378200 Pris pp.kr.250,- for konsert og dans! Vi har ledige rom for overnatting på Skjærgårdshotellet!

 

27.juli: Trang Fødsel og Postgirobygget på Plenen kl.19 til 23                             

DØRENE ÅPNER KL.18, pris pr billett er kr.535,-+avg på Ticketmaster. Vipplasser fås kjøpt direkte fra oss her på Gjestgiveriet - må forhåndsbestilles! Vipplass koster kr.1.600,- for aperitiff med snacks, 3 retter, billett og kaffe og plass inne hele kvelden med fri ut- og inngang på vipområdet. Rom er fullbooket.

Gode parkeringsmuligheter, men ikke med bobiler, offentlig transport med Nettbuss.no må forhåndsbestilles, overnatting i Fredrikstad på Quality Hotell bør bestilles snarest pga Månefestival, grillmat og drikke fås kjøpt på uteområdet, DJ Vera spiller superkul musikk før og etter konserten i Underholdningsteltet.

Ticketmaster.no

 

Lørdag 3.august: Sommerlukking med Ingrid Bjørnov i Underholdningsteltet kl.19

Tradisjoner er til for å holdes!!! Ingrid kommer og lukker SommerfestiHvaler 2019 også!!!! Konsertpakke kr.1.150,- for 3 retter, billett og reservert plass i Underholdningsteltet - må forhåndsbestilles. Kun billetter får dere kjøpt på Ticketmaster kr.420,-+avg. Vi har ledige rom på Skjærgårdshotellet!

Bestilling av bord, konsertpakker, vipplass og rom gjør dere på mail eller telefon til oss!

post@hvalergjestgiveri.no eller 69378200